Felsőoktatási kompetencia próbamérés az EFOP-3.4.5 projekt keretében

Kedves Hallgatónk!

Engedje meg, hogy felhívjuk a figyelmét az Oktatási Hivatal jelenleg folyamatban lévő, a felsőoktatási kompetenciamérés bevezetésének lehetőségét vizsgáló online kérdőíves felmérésére.

Az Oktatási Hivatal kutatása nagy segítséget jelent számunkra, vagyis az ön felsőoktatási intézményének is. A felmérés célja ugyanis az, hogy mi is minél jobban megismerhessük a nálunk tanuló hallgatók adottságait, és még hatékonyabban segíthessük őket képességeik fejlesztésében, ezáltal tanulmányaik sikeres elvégzésében.

A kutatásba az - alap-, osztatlan, mester- vagy felsőoktatási képzésüket idén megkezdő - elsőévesek közül körülbelül minden hatodik hallgató került be, véletlenszerű kiválasztással. A kérdőív egy rövid, a tanulási készségeket felmérő tesztből, valamint két izgalmas képességvizsgálatból áll. Utóbbiak kitöltése után az elért eredményről is visszajelzést kap, így összevetheti teljesítményét a többi kitöltőével.

Ha Ön is meghívást kapott ehhez a kutatáshoz, kérjük, segítse munkánkat, képviselje válaszaival intézményünket, és töltse ki a kérdőívet!

Köszönettel:

Oktatási Hivatal