Állásbörze 2019

Kedves Hallgatók!

2019. február 27-én és 28-án kerül megrendezésre az Óbudai Egyetem Állásbörze, immár 22-ik alkalommal. Börzénket nem csak munkát keresőknek ajánljuk, ugyanis sok cég szakmai gyakorlati helyet is ajánl! Így diákmunka helyett akár már a szakmádban elhelyezkedve is tudsz dolgozni és pénzt keresni. Az önéletrajzban pedig jól mutat, hogy frissdiplomás létedre nem pályakezdő vagy!

A személyes álláskeresés egy állásbörzén az egyik leghatékonyabban módszer, hiszen amíg egy önéletrajz csupán "vázlatos" formában nyújt rólad képet, addig a személyes találkozás és beszélgetés által sokkal jobban bizonyíthatod a cégek számára szakmai felkészültségedet. Így ha nem csak tájékozódsz, hanem jelentkezel is valamely állásra, az általad leadott önéletrajz a személyes találkozás által többlet tartalommal telik meg, amely a döntés pillanatában mérvadó lehet!

Az Állásbörze lehetőséget biztosít, hogy jobban megismerhessetek több vállalatot, elvárásaikat és az általuk nyújtott lehetőségeket, valamint betekintést nyerhessetek a cégek által használatos technológiákba.

Mikor? Hol? Mi?

2019. február 27., 9:00-16:00 1034 Budapest, Bécsi út 96/B
2019. február 28., 9:00-16:00 1084 Budapest, Tavaszmező utca 17.

Bővebb információt az alábbi weboldalon találtok:

http://allasborze.uni-obuda.hu

A rendezvényre látogatók számára ingyenesen biztosítjuk az Állásbörze Kalauzt, amely információt nyújt a látogatóknak a résztvevő vállalatokról, az általuk kínált lehetőségekről.

Néhány jó tanács az Állásbörze előtt:

  • Előre választ ki a cégeket és nézd meg a "karrier" oldalukat, milyen programokat kínálnak, gyakornoki programok, pályakezdő állások, nemzetközi trainee lehetőségek.
  • Készülj fel a cégekből, tudjál mit kérdezni!
  • Ne csak az önéletrajzodat készítsd be, motivációs levelet is érdemes előre megírni, minden céghez külön-külön!!!
  • Az Állásbörzén igyekez jó benyomást tenni a cégekre, öltözz fel rendesen, ing/blúz legyen rajtad!
  • Legyenek reális bérigényeid, érdemes utána nézni az interneten! (pl:  www.fizetesek.hu; https://www.profession.hu/kalkulatorok/beriranytu)

Állásbörze szervezői