Alba Regia TDK Tábor Zamárdi 2017. június 12-14.

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara az idei évben újra megszervezi az évek során már jól bevált, a kiemelkedő tehetségű hallgatókat támogató és tehetséggondozó TDK táborát, amelyre az Óbudai Egyetem minden szakjáról várjuk a jelentkezőket. A tábort ebben az évben is remek helyszínen, a Balaton partján, az Óbudai Egyetem Zamárdi üdülőjében rendezzük 2017. június 12-14. között. A tábor június 12-én, hétfőn a délelőtti órákban kezdődik, és június 14-én kora délután ér véget.

A korábbi táborokban résztvevők nagyon pozitív tapasztalatokkal tértek haza, és a TDK munkában is sikeresen teljesítettek. A tábor célja: a tehetséges hallgatók segítése, motiválása, a következő TDK konferenciákra történő felkészítés, a hallgatók kapcsolatrendszerének fejlesztése, és nem utolsósorban a munka után egy kis jól megérdemelt kikapcsolódás!

A tábor szervezőbizottsága: Dr. Seebauer Márta oktatási dékánhelyettes, Nagyné Dr. Hajnal Éva egyetemi docens, Petőné Dr. Csuka Ildikó adjunktus, Peng Norbert mérnök-informatikus hallgató és az AMK HÖK. A tábor számos hasznos szakmai, kreatív, érdekes és izgalmas fejlesztő programmal várja a résztvevőket:

  • a helyes kutató-módszertanokon,
  • a szakirodalom feldolgozást segítő egyetemi könyvtár helyes használatán,
  • a sikeres TDK-dolgozat írás rejtelmein kívül
  • technikai segítséget kaphatnak a hatásos prezentációk elkészítéséhez,
  • tudományos témákat vitathatnak meg,
  • találkozhatnak sikeres emberekkel,
  • megismerkedhetnek a projektmunka előnyeivel, valamint
  • rekreációs-, önismereti, csapatépítő tréningeken vehetnek részt.

A pontos programot az érdeklődők hamarosan megtekinthetik a honlapon.

A táborban a szakmai programokon a részvétel és a szállás ingyenes, csak az IFA-t (400 Ft/fő/éj) kell a résztvevőknek befizetni. Az étkezés önköltséges, valamint az oda- és visszautazás egyénileg történik.

Jelentkezni a letölthető űrlap kitöltésével, beküldésével lehet. Az üdülő kapacitása miatt a helyek száma korlátozott, a jelentkezők közül a szervezőbizottság választja ki a tábor résztvevőit, előnyben részesítve a jobb tanulmányi eredménnyel rendelkező, valamint TDK vagy egyéb tudományos tevékenységet felmutatni tudó hallgatókat.

Várjuk a jelentkezésedet 2017. június 1-ig!

Online jelentkezés: http://tamop422b.amk.uni-obuda.hu/index.php?option=com_rsform&formId=4

Információ:

CsatolmányMéret
Program166.87 KB