Pályázat Bejczy Antal professzor szellemi örökségének fenntartására

PÁLYÁZAT BEJCZY ANTAL PROFESSZOR
SZELLEMI ÖRÖKSÉGÉNEK FENNTARTÁSÁRA

Bejczy Antal Hallgatói Publikációs Díj

A nemzetközi műszaki társadalom gyászolja a 2015-ben elhunyt magyar származású Prof. Dr. Bejczy Antal fizikust, az Amerikai Űrkutatási Hivatal, a NASA Jet Propulsion Laboratory vezető kutatóját, a California Institute of Technology, valamint a Washington University in St. Louis professzorát, az Óbudai Egyetem tiszteletbeli doktorát.

A nemzetközi űrkutatás és robotika kiemelkedő személyisége emlékére az Óbudai Egyetem Bejczy Antal Hallgatói Publikációs Díjat alapított.

A Pubkilációs Díjra a 2016-ban megjelent, vagy beküldött angol, vagy magyar nyelvű tudományos dolgozatok, publikációk szerzői nyújthatják be összeállításukat.

A pályázaton csak olyan művek vehetnek részt, amelyek szerzője BSc, MSc, illetve PhD hallgató, és a cikk témája kapcsolódik Bejczy Antal szakmai tevékenységéhez.

Témák: űrkutatás, robotika, irányításelmélet, szabályozástechnika

A publikációs díjra a pályázati határidő: 2017. február 17. 12.00.
A cikkeket e-mailben kell elküldeni a robotverseny@uni-obuda.hu címre, feltüntetve a szerzők nevét, intézményét, képzési formáját, a cikk megjelenési helyét (vagy tervezett megjelenését), valamint röviden indokolni kell a téma kapcsolódását Bejczy Antal tudományos munkájához.

Díjazás

A Publikációs díj első helyezett pályamunkája pénzjutalomban és oklevélben részesül, és lehetőséget kap pályázatának bemutatására a Nemzetközi Bejczy Napon. A szervezők a színvonalas pályázatokat további értékes díjakkal és elismerő oklevelekkel jutalmazzák.

Az alkotók meghívást kapnak az Óbudai Egyetemen 2017. március 3-án a Bejczy Antal iRobottechnikai Központ szervezésében megrendezésre kerülő "Nemzetközi Bejczy Nap" rendezvényre, amelynek keretében kerül sor az ünnepélyes eredményhirdetésre, a díjak átadására, valamint a Bejczy Antal Múzeum megnyitójára.

Dr. Galambos Péter sk.
BARK igazgató

CsatolmányMéret
Pályázati kiírás212.45 KB