SZAK Kiadó árusítás

Kedves Hallgatók!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a SZAK Kiadó 2015. március 12-én, CSÜTÖRTÖKÖN a Óbudai Egyetem Informatikai épület aulájában (Budapest, Bécsi út 96/B.) könyvárusítást tart, hogy a szükséges informatikai szakkönyveket (JavaSE, SOA, Windows Internals, Linux, Android, iPhone, .NET 4.0, C# 2008, mobilprogramozás, JavaEE, C++, Windows 7 haladókönyv és más témákban), a tanárok által javasolt, részben egyetemi oktatók tollából származó tankönyveket jelentős, 40%-50%-os kedvezménnyel megvásárolhassák. Ezeknek a könyveknek jelentős része nemcsak a tanulmányok folytatásához, hanem szakmai munkájukhoz is sok segítséget adhat.

Rendkívüli akciónk ezen napon: Mark Russinovich kiberguru két rendkívül izgalmas infokrimijét - A nulladik nap, Trójai faló - együtt 50% kedvezménnyel, 8400 Ft helyett 4200 Ft-ért vásárolhatják meg. Márciusban jön a 3. kötet, a Tolvaj kód!
Az árusítás 12-én 10 órától 17 óráig tart.

Kérjük, hogy lehetőleg legkésőbb március 11-ig írja meg a Kiadónak (info@szak.hu), melyik könyv érdekli. Így biztosíthatjuk, hogy minden könyvből a szükséges mennyiség álljon rendelkezésre. A kínálatunk itt található: www.szak.hu A kedvezmény minden könyvünkre vonatkozik! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Üdvözlettel,
SZAK Kiadó
www.szak.hu
www.facebook.com/szakkiado