Sportpályázat 2014/15 - II. félév

Az Óbudai Egyetem Sporttámogatásokat Elbíráló Bizottsága pályázatot hirdet, hogy az egyetem segítséget nyújtson a hallgatói sporttevékenységekhez, valamint támogassa a sportrendezvények, versenyek rendezését, különös tekintettel az Óbudai Egyetem hallgatói csoportok, közösségek szervezett testnevelési oktatáson kívüli sportfoglalkozásaira.

Pályázat beadás határideje: 2015. március 3. (hétfő) 12 óra.

Beadás helye: Óbudai Egyetem, Kandó Kar, HTI, 1084 Budapest, Tavaszmező utca 17, C épület 509.

Határidő után érkező pályázatot nem fogadunk el!

A pályázat az alábbi linken érhető el: http://palyazatok.hok.uni-obuda.hu

A pályázat beadása: A weboldalon kell kitölteni és elküldeni, illetve két darab kinyomtatott eredetiben aláírt példányt személyesen leadni.

Pályázhatnak:

  • Hallgatók illetve hallgatói közösségek, akik az Óbudai Egyetemen hallgatói jogviszonnyal  rendelkeznek (egyéni pályázatokat nem áll módunkban elfogadni)
  • Az Óbudai Egyetem Testnevelési Intézete, kifejezetten hallgatói sportrendezvények támogatására
  • A pályázatot hallgatói csoport esetén egy oktató, vagy szervezeti egység támogató javaslatával kell beadni.

(Kérem a pályázat megírásakor vegyék figyelembe, hogy jogszabály szerint a programok (pl. uszodabérlet, klf. belépők, stb.) megvalósítása 54%-os plusz adóterhet és 27%-os járulékot von maga után. Ez a költség a pályázót illetve az elnyert összeget terheli)

Pályázat beadásához szükséges mellékletek:

  1. Pályázati Adatlap értelemszerű kitöltése. A pályázat az alábbi linken érhető el: http://palyazatok.hok.uni-obuda.hu.
    Szakmai indoklás, tevékenység megnevezés, működés körülményei, tervek, tagság összetétele
  2. Pénzügyi terv a pályázat megvalósításához
  3. Támogatói javaslat, nyilatkozat

Elszámolás a pályázati összeggel:

A pályázaton nyert pénzt, az egyetem pénzügyi rendszerén keresztül csak az elnyert támogatásra használhatja fel. A pályázóval az egyetem támogatási szerződést köt, melyben rögzítik a támogatott tevékenységeket és az erre adott pénzkeretet. A pályázó utófinanszírozásként kapja saját számlájára a bemutatott számlák értékét, vagy átutalással fizethetők a költségek.

A pályázat teljesüléséről a pályázó pénzügyi és szakmai beszámolóval tartozik legkésőbb 2015. június 10-ig. A számlák elszámolása csak a bizottság vezetőjének teljesítési igazolása mellett történhet.

Pályázat elbírálásának ideje: 2015. március 5-10.

A pályázatok eredményei a bírálat után az OE EHÖK pályázati (http://palyazatok.hok.uni-obuda.hu) portálján lesznek elérhetőek, a Neptun-kód megadásával.

Budapest, 2015. február 17.

Sporttámogatásokat Elbíráló Bizottság