TÜV képzések 2014/15/1. félév

Tisztelt Hallgatónk!

Az Óbudai Egyetem Szenátusa az egyik leginnovatívabb nemzetközi tanúsító céggel megalakította a TÜV Rheinland Egyetemi Tudásközpontot, amelynek létrehozásával az OE célja naprakész szakmai ismereteket átadni a Hallgatók számára, oly módon, hogy az könnyen tanulható és gyakorlatias legyen.

Az Óbudai Egyetem- TÜV Rheinland Tudásközpontja a 2014/15 I. tanévre ismét meghirdeti nagysikerű képzéseit.

A TÜV Rheinland Egyetemi Tudásközpont célja naprakész szakmai ismereteket átadni a Hallgatók számára, oly módon, hogy az könnyen tanulható és élvezetes legyen. Képzéseink során az elméleti megalapozottság, a gyakorlati alkalmazhatóság és a szemléletformálás követelményét egyaránt igyekszünk kielégíteni.

A változó gazdasági, munkaerő-piaci környezethez igazodva állítottuk össze képzéseinket, melyek során az alábbi témakörökben referensi, auditori és menedzseri személytanúsítványokat szerezhetnek a résztvevők:

  • Minőségirányítás
  • Információbiztonság
  • Energiairányítás
  • Autóipar
  • Környezetvédelem

A képzés díjai továbbra is kedvezményesen kerültek megállapításra, hogy hallgatóink a bevezetőben megjelölt célkitűzésnek megfelelően minél többen tudják ezt igénybe venni.  A TÜV Rheinland tanúsítvány nemzetközileg elismert, amely garancia arra, hogy az Önök leendő munkáltatói a legjobban képzett munkaerőt válasszák.

Azoknak a jelentkezőknek, akik egyidejűleg, párhuzamosan kettő vagy annál több képzésen vesznek részt a képzési díjból 10% kedvezményt biztosítunk!*

A modulárisan felépített rendszerünknek köszönhetően, újabb referensi szint teljesítésekor a már megszerzett auditori és/ vagy menedzseri képesítést teljes értékkel elfogadjuk, külön tanfolyam elvégzése nélkül megszerezhetik az új szakirányú auditori vagy menedzseri képesítést!!

A képzésre a jelentkezés ettől a félévtől megváltozik!  A referensi, auditori és menedzseri képzések ettől a félévtől a neptun rendszeren keresztül kerülnek meghirdetésre.

  • Az a hallgató, aki szeretné szabadon választható tantárgyként beszámítatni a tanrendjébe a képzést (3 kredit), annak fel kell vennie a neptunban, a tárgyjelentkezési időszakban a tárgyat, valamint a kitöltött és aláírt jelentkezési lapot eljuttatnia a TÜV Rheinland Tudásközpontba.
  • Aki nem szeretné beszámítatni a tanulmányi rendjébe tantárgyként (3 kredit) a képzést, az a hallgató csak a kitöltött és aláírt jelentkezési lapot juttassa el hozzánk.

Használja ki Ön is ezt a rendkívüli lehetőséget, tanulmányozza a további részleteket a csatolt dokumentumokban!

A tanfolyamokkal kapcsolatos tájékoztatás és további jelentkezési lehetőség:

Geresdi Krisztina
1034 Budapest, Kiscelli u. 80-82
Tel: +36 1 666 5718
TÜV Rheinland tudásközpont
E-mail: geresdi.krisztina@rh.uni-obuda.hu

 
*Ez érvényes a jelenleg már jelentkezett hallgatókra is, a képzések díja a kedvezménnyel csökkentett értékkel kerül kiírásra a neptunban!

CsatolmányMéret
tuv-rheinland-kepzesi-idopontok-es-targykodok.pdf232.48 KB
tuv-rheinland-tudaskozpont-auditor.pdf307.27 KB
tuv-rheinland-tudaskozpont-jelentkezesi-lap.pdf163.57 KB
tuv-rheinland-tudaskozpont-kotelezoen-teljesitendo-tantargyak-a-jelentkezeshez.pdf107.67 KB
tuv-rheinland-tudaskozpont-menedzser.pdf308.94 KB
tuv-rheinland-tudaskozpont-referens.pdf362.47 KB