TTSZ változás – Költségtérítéses / önköltséges hallgatók részére

Tisztelt Hallgató!

A Szenátus módosította a Hallgatók részére nyújtható támogatások és az általuk fizetendő díjak és térítések szabályzatát is, a 28.§ Költségtérítéses/ önköltséges képzés a következő két bekezdéssel egészült ki:
(17)  A költségtérítési (önköltségi) díj 30%-át (távoktatáson 50%-át), ami az alaptérítés, a hallgató köteles legkésőbb a regisztrációs hét végéig a Neptun rendszeren keresztül átutalni. Ha a hallgató nem saját maga fizeti a költségtérítési (önköltségi) díját, akkor köteles egy fizetési szándéknyilatkozatot bemutatni a fenti határidőig, amelyből kiderül, hogy a költségtérítési díjának hány százalékát fizeti a munkáltatója, a Diákhitel Központ vagy más jogi személy.

(18) Amennyiben a (16) és (17) bekezdésekben meghatározott összegek befizetése határidőre nem történik meg, úgy az első tanítási napon a hallgató felvett tantárgyai törlésre kerülnek, a beiratkozása érvénytelen lesz.
A fentiek alapján a hallgatónak, amennyiben a költségtérítési/önköltségi díját részben vagy teljes egészében nem saját maga fedezi a Neptun gyűjtőszámláról, a Neptun honlapon (https://neptun.uni-obuda.hu/form) található Nyilatkozatot kitöltve a regisztrációs hét első napjáig (2014. február 3-ig) a kari Tanulmányi Osztályokra kell eljuttatni.
Amennyiben a hallgató költségtérítési/önköltségi díját saját maga fedezi, akkor annak alapdíját a regisztrációs hét végéig (2014. február 7-ig) a Neptun rendszeren keresztül teljesítenie kell.

Ha a hallgató nyilatkozatot nem tett és az alapdíjat se fizette be a fenti határidőig és passzív félév beiktatását sem kérelmezte, akkor tanulmányait nem folyatathatja, elbocsátásra kerül.

Budapest, 2014. január 22.
Oktatási Főigazgatóság