Teendők a 2012/13/1 félév költségtérítési díjának diákhitelből történő finanszírozása esetén

Szabad felhasználású diákhitel 1 - Engedményezés:

  1. Neptun rendszerben tantárgyfelvétel a regisztrációs héten. Ezen időpont után nem vehet fel és nem adhat le tantárgyakat!
  2. A Neptun Hallgatói felületén a Pénzügyek/Befizetés menüpontban a Diákhitel gombra kattintva a program automatikusan kitölti az Engedményezési Adatlapot pdf formátumban. Ezt ki kell nyomtatni 3 példányban és ki kell egészíteni a hiányzó adatokkal. Aláírni a leadáskor kell!
  3. Az engedményezési adatlapot el kell vinni a tanulmányi osztályra, ahol a felvett tárgyaktól függően a tanulmányi ügyintéző kiszámolja a költségtérítés díjat, melyet rögzítenek a Neptun rendszerben és felírnak az engedményezési adatlapra. Engedményezés esetén ez maximum 250.000 Ft/félév.
  4. A tanulmányi osztályon nyilatkozatot kell kitölteni, melyben kijelenti, hogy tárgyfelvétele véglegesnek tekinthető. A kitöltött nyilatkozat a tanulmányi ügyintézőnél marad. Tárgyfelvétele letiltásra kerül. A későbbiekben nincs lehetőség utólagos tantárgyfelvételt vagy tantárgyleadás kérelmeznie! Leadási határidő: 2012. szeptember 17.

Kötött felhasználású diákhitel 2:

  1. Neptun rendszerben tantárgyfelvétel a regisztrációs héten. Ezen időpont után nem vehet fel és nem adhat le tantárgyakat!
  2. Nyilatkozatot kell kitölteni, melyben kijelenti, hogy tárgyfelvétele véglegesnek tekinthető. A kitöltött nyilatkozat a tanulmányi ügyintézőnél marad. Tárgyfelvétele letiltásra kerül. A későbbiekben nincs lehetőség utólagos tantárgyfelvételt vagy tantárgyleadás kérelmeznie! A tanulmányi ügyintéző kiszámolja a költségtérítés díját és rögzíti a Neptunban. Amennyiben a teljes összeget nem, csak egy részét szeretné diákhitelből finanszírozni, akkor a rögzítés után kérheti a tétel megbontását.
  3. A Neptun hallgatói felületén a Pénzügyek/Befizetés menüpontban a kiírt tétel sorában a Lehetőségek/Diákhitel2-t kiválasztva megadhatja a szerződésszámot.
  4. A szerződésszám rögzítése után nincs lehetősége Befizetőt megadni, és a befizetés nem lehetséges gyűjtőszámlán keresztül. Amennyiben a beírt szerződésszámot módosítani vagy törölni szeretné, Cserna Borbálához kell fordulni. Elérhetőségek: Tel: 06/1-666-5871 E-mail: cserna.borbala@rh.uni-obuda.hu. Leadási határidő: 2012. szeptember 17.

Tárgyfelvételi nyilatkozat diákhitel ügyéntézéshez >>>