1/2010. Rektori Utasítás - vizsgakötelezettségről az árvízi mentésben való részvétel figyelembe vételével

Az Óbudai Egyetem csatlakozik a Magyar Rektori Konferencia felhívásához, miszerint a felsőoktatási intézmény azon hallgatók számára, akik az árvízi védekezésben bármely helyszínen részt vesznek, tegye lehetővé vizsgakötelezettségeik későbbi időpontban történő teljesítését akár a vizsgaidőszak meghosszabbításával, illetve új vizsgaidőpontok kitűzésével.

Az érintett hallgatók számára a vizsgaidőszakot egy héttel június 25-ig meghosszabbítjuk.

A június 21-25. közötti napokon azok a hallgatók vizsgázhatnak, akik a karuk dékánjához címzett levelükben, - amit a kar Tanulmányi Osztályára kell eljuttatniuk 2010. június 16-ig - ezt kérik. A levélben le kell írni azt is, hogy a hallgató pontosan hol és mikor vett részt az árvízi védekezésben illetve azt, hogy milyen tárgyakból szeretne vizsgázni a meghosszabbított vizsgaidőszakban.

A kérvények összesítését követően június 18-án 12.00 óráig a karok honlapjaikon nyilvánosságra hozzák a meghirdetett vizsgák időpontjait és helyszíneit.

A kérvény egyben vizsgajelentkezésnek is minősül, tehát a Neptunban külön nem kell már vizsgára jelentkezni. A vizsgajegyeket az intézeti Neptun adminisztrátorok viszik fel az oktatók által leadott vizsgalapok alapján.

Prof. Dr. Rudas Imre